tisdag 31 juli 2012

Utmaning: Challenge of Travel


Treasures Found :: Inspiration is Everywhere


Det finns flera tävlingar och utmaningar att delta i just nu. En av de senaste är blog hoppen Challenge of Travel, presenterad av Erin (Treasures Found) och Marcie (La Bella Joya). Utmaningen är inspirerad av de pågående olympiska spelen och går ut på att du ska inspireras av ett deltagande os-land.

Du börjar med att välja vilken världsdel du vill inspireras av -- det får inte vara den kontinent du bor på -- och sedan kan du antingen själv välja ett land i den valda världsdelen eller låta Erin och Marcie välja åt dig. När du har ditt land är det dags att forska lite: lär dig lite mer om landet, kika på deras flagga och ta reda på vad den symboliserar, läs vad som gör just ditt land unikt. Inspirationen till din kreation kan bestå av vad som helt: kulturen, naturen, traditionell klädedräkt, flaggan, matkultur, arkitektur, kända landmärken osv. Använd dig sedan av detta för att skapa ett smycke eller annan accessoar.

För att delta i utmaningen ska du anmäla dig senast 4:e augusti på denna sida. Antalet deltagare är begränsat till max 80 stycken och först till kvarn gäller. Din kreation ska visas upp på din blogg den 1:a september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails