Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 18 juli 2012

Mässor: Hantverksmässan i Båstad



Hantverksmässan är en jurybedömd mässa för konsthantverk av "seriöst arbetande konsthantverkare". I år finns där ganska många utställare som enbart eller delvis visar upp och säljer smycken, men där finns även ett  par tips för den som är mer intresserad av pärlor och smyckesmaterial:

  • Kända lampworkern Tove Egholt -- som annars även håller kurser i ämnet -- kommer att demonstrerar hur lampworkpärlor blir till samt sälja pärlor i monter 624 (åt strandsidan till).
  • Eva Källström, alias Noani, säljer bl a pärlor och knappar i polymerlera i monter 12 (nära entrén, som vetter åt hamnen).

Mässan hålls som vanligt sista helgen i juli, vilket i år är 27-29/7. (Tänk på att det brukar bli väldigt trångt i Båstad mitt under sommaren: planera din resrutt och parkering i förväg. Buss, tåg och även bussresor kan vara alternativ att fundera på.)

Läs mer om mässan på mässhemsidan. För dig som är intresserad av att bli utställare på framtida mässor finns matnyttig information här -- innehåller bl a viktig information angående vilken typ av smycken som accepteras

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails