Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 7 juni 2012

Noterat: Nytt försök för Bead-It-Up




Ilene Baranowitz nådde inte sitt mål för crowd fundingen för startkapital för produktion av hennes nya pärlhjälpmedel, the Bead-It-Up Beading Station (förut kallad Bead-It-Up Beading Loom), som du tidigare kunnat läsa om här. Nu gör hon ett nytt försök. Den nya kampanjen, som pågår till den 7:e juli, finner du här.


Bead-It-Up Beading Station är ett hjälpmedel/verktyg som gör att du kan tillverka smycken, från örhängen till trädda halsband, i upprättstående position. Verktyget håller upp ditt alster så att du slipper sitta böjd över det på ett bord -- samtidigt som det under arbetets gång ger en bättre bild av hur det faktiskt kommer att se ut när det bärs.

Vad finns det då för fördelar med att ekonomiskt stödja projektet? Det handlar inte om en art rena donationer, utan Kickstarter är upplagt så att den som stödjer ett projekt får någon form av bonus för det i förhållande till den givna summan. I detta fall erbjuder Ilene t ex en loom till den som ger minst 35 USD (25 USD + 10 USD för internationell frakt), vilket beräknas vara lägre än det framtida priset i butik för produkten. Den som ger ännu mer får fler exemplar alternativt numrerade och signerade ex. Minsta summan som kan ges är 1 USD. Om projektet inte blir finansierat till 100 % före sista dagen så återbetalas alla summor till givarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails