Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 2 februari 2012

Utmaning: Challenge of Music



Erin (TresoriTrovati) har presenterat sin senaste utmaning och blog hop, Challenge of Music. Till skillnad från tidigare utmaningar ligger inte fokus på färg -- Challenge of Color ska återkomma i november -- utan på musik. Du kan välja att skapa ett smycke/accessoar antingen utifrån en favorit-/älsklingslåt, en låt som talar till dig (exempelvis väcker speciella minnen), eller utmana dig själv genom att välja en musikgenre du inte vanligtvis lyssnar på.

Om utmaningen låter intressant bör du klicka fram till Erins blogg och utmaningssidan nu. Du kan anmäla dig till utmaningen 1-4 februari, men notera att där finns ett tak på max 100 deltagare. Blog hoppen kommer att hållas 29 februari.


Notera att du måste ha en blogg för att kunna delta (det går förstås alltid bra att starta en blogg för en blog hop och det finns inga krav på att du måste vara en annars aktiv bloggare: vissa har bloggar som de i princip enbart skriver i där de deltar i blog hops/parties.)

1 kommentar:

  1. Jag har faktiskt aldrig tänkt på att man kan ha en blogg som begränsar sig till tävlingar och liknande. Börjar få lust att delta när jag här på Manekis pärlblogg ser vilket otroligt urval av möjligheter det finns att delta i olika pärlaktiviteter. Tack Maneki för din blogg, som alltid innehåller något intressant. Anna

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails