måndag 28 november 2011

Utmaningar: Bead Journal Project 2012

Det är dags att registrera sig för alla som vill vara med i Bead Journal Project nästa år. Fram till 10 december har du på dig att anmäla om du vill delta i den nya upplagan av den årslånga pärlutmaningen.

Vad är då Bead Journal Project? Den första BJP startades 2007 av pärlkonstnären Robin Atkins och nu har alltså uppstarten för 2012 års utmaning börjat. Projektet innebär att du varje månad under året ska skapa ett "dagboksblad" med pärlor. Pärlbroderi är det vanligaste, men teknik så väl som storlek och material är upp till dig. Vad gäller storlek så är enda regeln att du måste hålla dig till samma format hela året, vare sig det nu är en stor tavla eller små knappar du tänkt göra. Pärlor måste ingå, men dagboksbladet måste inte vara helt täckt med dem. Eftersom det är en dagbok som ska temat varje månad vara något som hänt i ditt liv, en upplevelse, en känsla, en symbol, en viktig person eller liknande.

Läs mer om hur du registrerar dig här. Fullständig information finner du sedan på Bead Journal Projects hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails