söndag 11 september 2011

Tävling: Sista minuten-tips från Beads Unique

Sista datum för att delta i denna tävling är 12 september -- dvs imorgon om du läser detta samma dag som det publicerats på bloggen -- men jag passar ändå på att tips så här i sista minuten.

Amerikanska pärltidningen Bead Unique har i sin senaste tävling valt hjärta som tema. Inte nödvändigtvis bokstavligt, även om det också går bra: du kan delta med ett bidrag i din älsklingsteknik, något som innehåller ett kärt minne, en kreation som väcker (positiva) känslor osv. Som vanligt kan du delta i någon av kategorierna beaded jewelry, art jewelry, home décor eller fashion.

Bidraget mailas till tidningen. Du kan lägga upp en bild på deras facebooksida, vilket uppmuntras, men tänk på att du ändå måste maila in bidraget också. Läs fullständiga regler och information på tidningens hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails