Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 7 april 2010

Noterat: Nytt bland smyckesvajer




SoftFlex Company tycker om att låta smyckesvajer synas -- se detta inlägg för projekt -- och har därför många färger att välja på deras vajer. Förra året lanserade de Trios Variety Packs, förpackningar med tre små rullar smyckesvajer i matchande färger. Grovleken är medium (.019"), som passar de flesta pärlor. Mixarna är perfekt för dig som vill ha flera olika färger, men inte köpa större rullar av varje färg, eller för dig som vill få inspiration till nya färgkombinationer att arbeta med.

I år presenterar SoftFlex tre nya versioner av sina Trios: Be My Valentine (rosa/röd), Egg Hunt (lila, grön, turkos), Fireworks (mörkblå/vit/röd) samt Kiss Me! I'm Irish! (grön). Egg Hunt är kanske den mest spännande kombinationen av de fyra med en mix av Purple Amethyst, Chrysoprase och Green Turquoise. 2010 års Trioskollektion finner du här. Trios säljs i många butiker som får SoftFlex smyckesvajer.


Beadalon å sin sida presenterar en helt ny smyckesvajer av titanlegering, som utlovas vara så elastisk att den kan böjas utan att "knyckla sig". De rekommenderar speciellt vajern för smycken där vajern träs i cirklar och tvinnas eller utsätts för påfrestningar. Kink Free Ti -- Ti är det kemiska tecknet för titan -- finns i grovleken .021", som passar medeltunga och tyngre pärlor, på spolar om 10 ft (ca 3 m) eller 100 ft (ca 30 m). Till färgen är den grå i en nyans som matchar gunmetal och hematit.

Även Beadalon har hoppat på idén att sälja smyckesvajer i färgkoordinerade mixar, något de kallar Wire Variety Packs. Mixarna finns i flera olika tjocklekar och trådantal, men färgmässigt håller de sig till det traditionella med nyanser som grå (transparent plasthölje), silver, guld, champagne, Silverrose (silver- och roséguldfärgad), Silvergold (silver- och guldfärgad), svart och vit. Alla varianterna finner du här.


Fotona är © SoftFlex Company respektive Beadalon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails