tisdag 24 november 2009

Nyhet/tävlingstips: PärlCyberCrop i helgen

Ni har väl inte missat att Facett.Sthlm har en cybercrop för pärlare den kommande helgen? Fredagen den 27:e november kl 17.00 så slår forumet upp dörrarna till de dolda delar där tävlingar, utmaningar och bingo kommer att presenteras.

Vad innebär då en cybercrop (förkortat CC)? Det kan beskrivas som en virtuell pysselträff för en helg med tävlingar, utmaningar och gemenskap -- men med den skillnaden att du pärlar hemma, ensam eller tillsammans med några vänner, och efterhand som du blir färdig med dina alster fotar du dem och lägger upp bilderna i forumets galleri. Senast kl 23.59 söndagen den 29:e (första advent) ska dina alster ha lagts upp för att delta i evenemangen. Efter det arrangeras omröstningar för att kora vinnare i tävlingarna. Notera att du alltså måste registrera dig som medlem först för att kunna lägga upp bilder.

Mer information kring vad en CC är samt möjlighet att själv ställa frågor om helgens evenemang finner du i Facetts speciella forumavdelning för cropen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails