tisdag 10 november 2009

Nyhet: BeadStyle har "öppet hus" på sin hemsida

Kommande helg, fredag till och med söndag, ska amerikanska pärltidningen BeadStyle hålla alla delar av sin hemsida öppen. Det innebär att du som inte är registrerad användare eller prenumerant på tidskriften kommer att kunna få tillgång även till projekt och andra funktioner, som annars bara är tillgängliga för dessa grupper. Att registrera sig är gratis och innebär att du bl a kan delta i forumen och ladda ned vissa gratismönster, men som prenumerant finns där ännu fler mönster med mera som andra vanligtvis inte kommer åt.

Notera att under den tid BeadStyle öppnar upp alla delar av hemsidan så kan du inte logga in på ditt konto eller registrera dig som ny användare. Är du registrerad användare och vill skriva i forumet under helgen så måste du i förväg logga in och ställa in en cookie.

Tiden som gäller är från 08.00 CST fredagen den 13:e till 08.00 CST måndagen den 16:e. CST, Central Standard Time, är sex timmar efter oss, vilket innebär att sajten hålls öppen från kl 15.00 på fredagen till samma tid på måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails