Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 25 november 2009

Noterat: Realistiska pepparkakor till dina halsband


Smyckestillbehör.se har tagit in ett hänge, som många fallit för, inte minst då det inte bara försöker ha pepparkakshjärtan som motiv utan faktiskt ser ut som äkta vara med den klassiska strukturen och gyllenbruna färgen. Det ca 5 cm stora hänget är dock inte av deg utan av till smycken mer lämpade materialet PVC-plast. Som bonus är det dessutom stansbart så du kan stämpla egna budskap på dem.

Tycker du om att blanda smycken med bakverk kanske du även gillar deras polymerpärlor -- hur du gör egna bakelser och tårtor i polymerlera är värt ett eget inlägg. Tills dess hittar du några länktips under Somriga jordgubbar. Och missa inte mitt tidigare inlägg Bakverk med pärlor och smyckesdelar (silikonkrämen skulle också kunna användas som kristyr).

Mer pepparkakor? Ja, då måste jag ju bara visa lampworkgubbarna och de peruanska pepparkakspärlorna jag fann hos Rings & Things. Du kan säkert hitta liknande även i andra butiker.


Fotona är © Smyckestillbehor.se, här använt med tillstånd.

1 kommentar:

  1. Härligt pepparkakshjärta! Tack för tips...nu ska jag botanisera bland dina 'bakverks-länkar'!! Kram//Eva

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails