tisdag 18 augusti 2009

Mönstertips: Sy en miniväska

Denna gång tänkte jag ge lite tips på väskmönster, miniatyrer som kan användas som ren dekoration men som annars används i inte minst mobilsmycken. De kan även användas som berlocker i smycken.

Fokus ligger på damväskor, men med tanke på alla skolor som börjar nu så vill jag först tipsa om denna söta skolväska/ryggsäck samt en fotbollsbag. Ännu en fin ryggsäck hittar du hos Artbeads.co.kr.


Beadjewelrymaking.com har två väskor: Beaded Crystal Bag samt Beaded Bag Charm. Parts Club har en somrig shoppingväska och hos Beadsmania hittar du en väska med hjärtmotiv, aprikos aftonväska samt vit väska med "metall"kant. Flest väskor har Artbeads.co.kr med rosa rund aftonväska, lila handväska, lilaröd väska med pärlor, shoppingväska i lila iris, ljusrosa eller svart handväska samt "tantväska".

De flesta väskor har hittills varit sydda med lite större pärlor. Föredrar du seed beads/rocaille så har Suzanne Cooper ett antal mönster till salu på Bead-patterns.com. Du kan antingen köpa dem var för sig eller i samlingarna/e-böckerna Miniature Purses 1 och Miniature Purses 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails