torsdag 13 augusti 2009

Mönstertips: Dekorera en filigranväska med pärlor


Brittiska Nostalgia Beads säljer bland annat en del varierande kit till pärlsmycken och andra pärlarbeten. Detta inkluderar Cornucopia Kit och Hearts and Flowers Kit (på systersajten Nostalgia Ribbon), vilka är något så annorlunda som små filigranväskor som täcks med sydda bär, blad och blommor. Väskorna används på samma sätt som andra filigrandelar för att sy fast pärlorna så mer inspiration till dina egendesignade pärlade väskor kan du få under Vad du kan använda filigran till.

De små "väskorna" går att använda som just detta och har öppningsbart lock. Det får inte plats så mycket i dem, men de är inte så små att de är opraktiska. Tänk bara på att de är genombrutna så allt för små eller tunna saker kan ramla genom väskbottnen. Nostalgia har dem i två former (jämför fotot) och de kan kanske finnas i ännu fler ute på nätet. De är fästade i en lång kedja för att kunna bäras som halsband.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Related Posts with Thumbnails