Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 1 juni 2009

Mönstertips: Pärla din egen Kalle Anka

I senaste numret av Kalle Anka försvann den älskade antihjälten redan på första sidan för att sedan inte återkomma (nu avslöjar jag inte för mycket för er som köper tidningen i butik och därför kanske inte läst den än). Nåja, ingen Kalle alltså. För att motverka eventuell abstinens under hans tillfälliga frånvaro -- för vi kan nog lita på att hann återfinns nästa vecka då han fyller år -- så har jag här ett tips för dig som vill pärla din egen lilla gnistrande Kallemaskot.

Du finner denna söta 3d-Kalle på Artbeads.co.kr, en koreansk butik. Lite klurigt om man, likt mig, inte talar koreanska och tyvärr går texten inte att översätta då den är i bildform. Men grundtekniken är densamma som i alla "japanska pärldjur", baserad på pärlbollar.

Vill Kalle ha sin Kajsa vid sin sida så finner du henne här. Ja, hon finns faktiskt även som halsbandsklocka (dock ser hon lite irriterad ut -- har Kalle glömt tiden som vanligt?).


Blir du sugen på att pärla fler varianter så finns det ett antal japanska pärlböcker med disneymotiv. Vill du köpa är troligen eBay bästa stället att börja: här finns både amerikanska och japanska säljare -- med högst varierande priser då dessa böcker är populära i USA just nu. Bland böcker med blandade disneymotiv finns just nu exempelvis "Lill-Kalle" med vänner, Kalle med flera på fotbollsplanen samt Kalle till vardags till försäljning. Det är enkelt att bara söka på japanese bead book för att hitta rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails