Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 6 februari 2009

Nyhet: Vårens swarovskinyheter och tidningsrykten från öriket

Nyligen presenterade Swarovski sina nyheter för våren/sommaren 2010. Swarovskiälskare världen över kan nu lägga yteffekten Crystal Red Magma och färgen Air Blue Opal till sina önskelistor. Crystal Red Magma är en stark, varmröd nyans medan Air Blue Opal är en kombination av himmelsblå och vit (tänk opalit). Förutom de nya kristallfärgerna så utökas deras crystal pearls med nyansen Platinum. Nya former är bl a en oval ring i Cosmicserien, pyttesmå "fancy stones" (t ex 5 mm rivoli och 3,5 mm hjärtan och blommor), Graphic Cube Bead och 3-hålspärlan Ring Bead. En fortsättning på förra säsongens samarbete med stora designers är hängena i serien Fantastic Flower.

Läs mer om nyheterna, inklusive de jag ej nämnt här, hos Crystallized. Källa: Beadweaver.


För ett tag sedan började det även talas om att det i England ska utkomma en ny tidning om smyckestillverkning. Make Jewellery lär den heta och första numret är planerat att släppas i vår. Än så länge vet jag inte så mycket om den annat än att den ska omfatta alla typer av smyckestillverkning och rikta sig till både erfarna och nybörjare. Utgivaren, som idag bland annat ger ut en populär pysseltidning samt flera "systertidningar" i samma ämne, och redaktören har som ambition att skapa ett innehåll med riktigt hög kvalitet från start. De har redan en hemsida, men än så länge utan någon information på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails