Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 12 december 2008

Lästips: Dover Publishing -- royaltyfria bilder för pysslare och konsthantverkare

Fredag betyder för mig Dover. Det är den dag varje vecka som jag får ett mail från Dover Publishings gratistjänst The Dover Sampler med foton och illustationer samt annat smått och gott från deras böcker. Alla bilder är royaltyfria och får användas fritt i t ex dina smycken eller i pärltillverkning -- perfekt för olika transfertekniker -- vilket inte annars är givet (gillar du exempelvis servettdecoupage så får du egentligen inte sälja dina verk utan tillstånd från tillverkaren att använda dina servetter). Dover är ett förlag som satsat bl a just på att samla ihop bilder, foton och illustrationer i svartvitt och färg som du får använda fritt i ditt skapande utan att betala för det. Delvis i form av bokhäften, men också på CD-Rom.

Du kan skriva upp dig för en prenumeration här.


PS! Dovers böcker/häften och CD-böcker kan köpas från de flesta svenska bokhandlarna. Förutom böcker och skivor har de nyligen lanserat ett sortiment med gnuggisar (rub-ons som scrappare kallar det), klistermärken och origamipapper. Missa inte heller deras gratis e-korttjänst Dover Cards.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails